Chápeme, že odstranit špínu, aniž byste poškrábali vaše milované dlaždice, je obtížné! Máme ale tip, jak učinit život mnohem jednodušším. Nejprve opláchněte všechny dlaždice vodou ze sprchové hlavice, aby byly mokré. Poté aplikujte sodu bikarbonu a jemně kartáčujte malé plochy jemným kartáčkem - třeba kartáčkem na zuby. Jedlá soda ve vodě ztrácí své abrazivní vlastnosti, což z ní dělá jemnější prostředek na čištění. Použít lze také jemné hadříky Vileda, které jsou šetrné k površím,
Jak odstraním opravdu odolné skvrny na toaletách?
Jak odstraním opravdu odolné skvrny na toaletách?
Nejprve začněte (ano, uhodli jste to) s jedlou sodou, kterou smícháte s bílým octem. Tím získáte přírodní čisticí prostředek, který odstraní skvrny.
Nalijte do šálku toalety 1 šálek octa a štětkou na čištění toalet roztok naneste na vnitřní stranu toalety. Nechte působit asi minutu. Dále přidejte 1 šálek jedlé sody a poté další 1-2 šálky octa. Všechny ingredience by měly vytvořit šumící a bublinkovou směs. Nechte působit asi 5 minut a poté vydrhněte záchod a ujistěte se, že roztok zasáhl všechny skvrny na záchodě. Spláchněte a máte toaletu beze skvrn.
Tyto webové stránky využívají cookies ke zjištění předvoleb uživatele a poskytování služeb. Vyberte, jestli mají webové stránky používat pouze funkční cookies nebo chcete-li aktivovat také reklamní cookies. Více informací ohledně cookies, které používáme, neleznete v našem prohlášení o ochraně osobních údajů. Nastavte své předvolby
Tyto cookies jsou bezpodmínečně nutné pro fungování těchto webových stránek, např. funkcí souvisejících s bezpečností. Tyto cookies rovněž používáme k uložení vašich předvoleb ohledně přihlášení k vašemu profilu, abychom zajistili rychlý přístup k našim službám poté, co znovu navštívíte naše stránky.
Abychom mohli neustále vylepšovat naše webové stránky, sledujeme anonymně údaje pro statistické a analytické účely. Tyto cookies nám umožňují například sledovat počet návštěvníků nebo viditelnost konkrétních stránek ve vyhledávačích a umožňují nám tedy optimalizovat obsah.